Road to Hua Hin ( 4 dagen )

Individuele (privé) reis

Deze korte rondreis is een bijzonder leuke en enerverende manier om van Bangkok naar Hua Hin of Cha Am te reizen. Zo bezoekt u o.a. Baan Don wai waar u door een niet toeriststisch gebied een prachtige boottocht zal maken. U gaat via Rose Garden, waar u een culturele show zal bijwonen verder naar de River Kwai waar u een avontuurlijk programma te wachten staat. Vervolgens is Hua Hin het eindstation van deze korte rondreis.

PROGRAMMA
Dag 01: Bangkok – Ban Don Wai – Rose Garden  ( 85 km)
U wordt bij uw hotel opgehaald en verlaat Bangkok. De eerste stop maakt u bij de markt van Ban Don Wai welke gelegen is aan de oevers van de Tachyon River. De markt ziet er schoon en goed georganiseerd uit en staat vooral bekend om zijn “Thai sweets” en zijn vele soorten fruit. Na dit bezoek gaat u per boot verder en vaart u over de prachtige Thachin River. De tocht is heel relaxt  Bij de botanische tuinen van Rose Garden, waar u de lunch zal nuttigen, gaat u weer aan land en gaat u tevens genieten van een bijzonder kleurrijke show waarin vele aspecten van de Thaise cultuur aan bod zullen komen. In de namiddag heeft u nog de tijd om door de tuinen te wandelen of om wat uit te rusten bij het zwembad van het Rose Garden Resort.
Overnachting in het Rose Garden Resort * * * *.

Dag 02: Rose Garden – Floating market – River Kwai (80 km)

 
Na het ontbijt gaat u naar Damnern Saduak alwaar u een bezoek zal brengen aan de nog grootste drijvende markt van Thailand. Al varend arriveert u op de markt. Het is een kleurrijk schouwspel om te zien hoe de Thaise dames al varend hun koopwaar aan de man weten te brengen.
Vervolgens verder naar Kanchanaburi aan de River Kwai. U bezoekt het JEATH museum waar u een juiste indruk zal verkrijgen wat zich hier in de Tweede Wereld oorlog, waarbij eveneens vele Nederlanders bij zijn omgekomen, allemaal heeft afgespeeld. Daarna bezoekt u de historische “Bridge on The River Kwai”. In de middag is het nog een goed uur rijden naar het raft resort waar u in de namiddag nog wat tijd heeft om te relaxen.
Overnachting in het Boutique Rafts River Kwai Resort * * *.

Dag 03: River Kwai

 

In de ochtend een bezoek aan de Sayok waterval. Hier is het heerlijk om een verkoeling te zoeken en kunt u er relaxen en zwemmen. Of opklimmen naar de 7e tevens hoogst zijnde cascade. Daarna gaat u aan boord van de “Death Railway Train” en maakt u een indrukwekkende, ongeveer 1 uur durende, treinrit over de dodenspoorweg. Vanuit de trein geniet u van prachtige panorama’s over de rivier. Hoogtepunt is echter het passeren van het zogenaamde “bamboe viaduct”. Overnachting in het Royal River Kwai resort ****.

Day 04: River Kwai – Hua Hin/Cha-am (B)
In de ochtend heeft u de tijd om wat te relaxen. In de middag volgt de transfer naar Cha Am, Hua Hin of Bangkok.

Bovengenoemd programma is onder voorbehoud van programma wijzigingen. Enkele programma items zijn afhankelijk van de weersomstandigheden.

 

Partner willen zijn ?

Aarzel niet om contact op te nemen via ons formulier, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op !