River Kwai Klassieker ( 3 dagen )

Individuele (privé) reis

  

PROGRAMMA
Dag 01 Bangkok – Kanchanaburi (160 km)
U wordt bij uw hotel opgehaald en rijdt via Nakhon Pahtom naar Kanchanaburi aan de River Kwai. U bezoekt het JEATH museum waar u een juiste indruk zal verkrijgen wat zich hier in de Tweede Wereldoorlog, waarbij eveneens vele Nederlanders bij zijn omgekomen, allemaal heeft afgespeeld. Daarna bezoekt u de beruchte “Bridge on The River Kwai”. Uw lunch nuttigt u in een restaurant aan de rivier. Vervolgens maakt u vanuit Nam Tok een ongeveer 30 minuten durende treinrit over de originele “dodenspoorweg”. Vanuit de trein geniet u van een prachtig uitzicht over de rivier. Hoogtepunt is echter wanneer de trein, schoorvoetend, het zogenaamde bamboe viaduct passeert hetgeen erg spectaculair is! In de namiddag arriveert u bij uw resort.
Overnachting in het Boutique Rafts River Kwai* * * (raft room)

Dag 02 Kanchanaburi
Ontbijt in het resort. Een schitterende dag ligt in het verschiet welke van start gaat met een tocht per longtailboot. U vaart over de rivier en realiseert zich al snel dat u zich hier in een jungleachtig gebied bevindt. U bezoekt de Kaeng Lava grotten welke bekend zijn vanwege zijn excentrieke rotsformaties. Tegen de middag arriveert u bij Sai Yok Yai National Park. Na de picnic lunch heeft u de tijd om de watervallen te bezoeken en desgewenst is het eveneens mogelijk om een frisse duik in de rivier te nemen.
Overnachting in het Royal River Kwai Resort * * *

   

Dag 03 Kanchanaburi – Bangkok (160 km)
Na het ontbijt vertrekken we naar de rivier en maakt u een avontuurlijke kanotocht. Het is erg leuk om zelf te peddelen waarbij u tevens zal genieten van de geluiden van de Thaise jungle en het vele natuurschoon. Na de lunch, in een lokaal restaurant volgt de transfer naar Bangkok waar u rond 18:00 weer zal arriveren.

Bovengenoemd programma is onder voorbehoud van programma wijzigingen. Enkele programma items zijn afhankelijk van de weersomstandigheden.

Partner willen zijn ?

Aarzel niet om contact op te nemen via ons formulier, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op !