Hin Tok River Camp ( 2 dagen )

Internationaal gezelschap (minimum deelname 15 personen)

Een geheel andere manier om de River Kwai te ontdekken. U overnacht namelijk in een tent. Maar niet zomaar een tent, een echte luxe tent waar het u aan niets zal ontbreken. Een geheel andere manier van logies, avontuurlijk, romantsisch en spectaculair. Daarnaast bezoekt u vanzelfsprekend een aantal hoogtepunten van de River Kwai en zult u genieten van natuur en historie!

  

Dag 01 Bangkok – Hin Tok River Camp (lunch en diner) 145 km
Via een opstapschema bij de meest bekende hotels van Bangkok wordt u naar Kanchanaburi gebracht.
Aangekomen in Kanchanaburi brengt u allereerst een bezoek aan het zogenaamde Oorlogsmuseum. Hier zult u een uitgebreide indruk opdoen over wat zich hier in de Tweede Wereldoorlog, waarbij eveneens veel Nederlanders bij zijn omgekomen, allemaal heeft afgespeeld. Daarna bezoekt u de erebegraafplaats en de historische “Bridge on The River Kwai”.
Rond 12.00 arriveert u bij het Hin Tok River Camp. In dit luxueuze tentenkamp is elke tent voorzien van airconditioning, koelkast, toilet- en douche ruimte. Nadat u bent ingecheckt en heeft genoten van de lunch gaat u naar Hell Fire Pass Memorial. Hier maakt u een wandeling op het Death Railway traject naar Hin Tok station ( ca. 2,5 km). Per minivan wordt u vervolgens weer teruggebracht naar uw hotel. In uw hotel kunt u genieten van spa faciliteiten of meedoen aan één van de georganiseerde activiteiten. In de late middag kunt u per mountain bike de omliggende dorpjes of boerderijen bezoeken.
Diner en overnachting in het Hin Tok River Camp.

Dag 02 Hin Tok River Camp – Bangkok (ontbijt en lunch) 145 km
In de vroege morgen gaat u lopend of per fiets naar de tempel om een maaltijd te offeren aan de monniken. Vervolgens geniet u zelf van een ontbijt. Wanneer u bent uitgecheckt gaat u per long-tail boot van de pier richting River Kwai Jungle Rafts. Onderweg geniet u  van een geweldige natuur. U brengt tevens een bezoek aan een bergstam. ( Facultatief is het mogelijk om een wandeling met de olifanten maken ). De lunch nuttigt u in Jungle Rafts.

 

Vervolgens maakt u een historische treinrit over de historische “doden spoorweg”.
Na deze indrukwekkende treinrit gaat u per air-con bus terug naar Bangkok. Rond 18.00 arriveert u weer in Bangkok.

Bovengenoemd programma is onder voorbehoud van programma wijzigingen. Enkele programma items zijn afhankelijk van de weersomstandigheden.

 

Partner willen zijn ?

Aarzel niet om contact op te nemen via ons formulier, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op !