Hin Tok River Camp ( 3 dagen )

Internationaal gezelschap (minimum deelname 15 personen)

Een geheel andere manier om de River Kwai te ontdekken. U overnacht namelijk in een tent. Maar niet zomaar een tent, een echte luxe tent waar het u aan niets zal ontbreken. Een geheel andere manier van logies, avontuurlijk, romantisch en spectaculair. Daarnaast bezoekt u vanzelfsprekend een aantal hoogtepunten van de River Kwai en zult u genieten van natuur en historie!

  

PROGRAMMA
Dag 01 Bangkok – Hin Tok River Camp (245 km)
Via een opstapschema bij de meest bekende hotels van Bangkok wordt u naar Kanchanaburi gebracht.
Aangekomen in Kanchanaburi brengt u allereerst een bezoek aan het zogenaamde. Oorlogsmuseum. Hier zal u een juiste indruk verkrijgen over wat zich hier in de Tweede Wereldoorlog, waarbij eveneens vele Nederlanders bij zijn omgekomen, allemaal heeft afgespeeld. Daarna bezoekt u tevens de erebegraafplaats en de historische “Bridge on The River Kwai”. Rond 12.00 arriveert u bij het Hin Tok River Camp. In dit luxueuze tentenkamp alle tenten voorzien van airconditioning, ijskast, toilet- en douche ruimte.
Nadat u bent ingecheckt en heeft genoten van de lunch gaat u naar Hell Fire Pass memorial. Hier maakt u een wandeling over het zogenaamde Death Railway traject naar Hin Tok station ( ca. 2,5 km ). Per minivan wordt u vervolgens weer teruggebracht naar uw hotel. In uw hotel kunt u genieten van spa faciliteiten of meedoen aan één van de georganiseerde activiteiten. In de late middag kunt u per mountain bike de omliggende dorpjes of boerderijen bezoeken.
Diner en overnachting in het Hin Tok River Camp.

Dag 02 Hin Tok River Camp
Na het ontbijt gaat u per boot naar Saiyok Yai Nationaal Park & watervallen. Hier zult u genieten van de natuur ‘op haar best’. Vervolgens terug naar Hin Tok River Camp voor de lunch. In de middag bezoekt u de Lawa grot, ontdek hier de fascinerende rots formaties. In de namiddag heeft u wat vrije tijd en kunt u relaxen in dit paradijs. Aan het begin van de avond heeft u een Thaise kook cursus met aansluitend een diner.
Overnachting in het Hin Tok River Camp.

Dag 03 Hin Tok River Camp – Bangkok (245 km)

 

In de vroege morgen gaat u lopend of per fiets naar de tempel om een maaltijd te offeren aan de monniken. Vervolgens geniet u zelf van een ontbijt. Wanneer u bent uitgecheckt gaat u per long-tail boot van de pier richting River Kwai Jungle Rafts. Onderweg ziet u een adembenemende natuur. U brengt onderweg tevens een bezoek aan een bergstam. Facultatief is het mogelijk om een wandeling met de olifanten te maken (let op, niet rijden!). De lunch nuttigt u in Jungle Rafts. Vervolgens maakt u een treinrit over de historische doden spoorweg. Na deze indrukwekkende treinrit gaat u per air-con bus terug naar Bangkok. Rond 18.00 uur komt u aan in Bangkok en vindt de transfer plaats naar de hotels.

Bovengenoemd programma is onder voorbehoud van programma wijzigingen. Enkele programma items zijn afhankelijk van de weersomstandigheden.

 

Partner willen zijn ?

Aarzel niet om contact op te nemen via ons formulier, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op !