Rondreizen huurauto

Ontdek Thailand per huurauto!

Per huurauto in uw eigen tempo Thailand ontdekken. Een ontspannen manier van reizen! De wegen zijn doorgaans goed en veelal ook vrij rustig. Ondanks dat men in Thailand links rijdt is autorijden, buiten Bangkok, niet moeilijk. In de afgelopen 20 jaar maakten al veel klanten gebruik van deze prettige manier van reizen. Uiteraard is de gehele reis ons kantoor uw centrale steunpunt waar u 24 uur per dag met vragen in het Nederlands terecht kunt.

Wij bieden u de volgende 3 rondreizen per huurauto aan:

Free Wheeling  – Door de Rijstvelden van Noord-Oost Thailand

Het oosten van Thailand is een gebied dat nogal eens wordt overgeslagen in het rijtje van bezienswaardigheden. En waar dat dan ook aan mag liggen, het is volledig ten onrechte. Oost Thailand heeft juist veel te bieden. Zijn Khmer geschiedenis geeft een heel ander beeld dan waar dan ook in Thailand en behoren bolwerken als Phanom Rung na Ankor Wat tot de mooiste Khmer tempels van Azië. Maar er is nog veel meer, namelijk de eenvoud van het leven in de I-Sarn, zoals Noord Oost Thailand wordt genoemd in de volksmond, is voor ons een prettige kennismaking met het lokale Thailand. Relax en maak je niet zo druk, oftewel “sabaai sabaai” zoals de Thai het noemt, loopt hier als een rode draad door hun gebalanceerde leven in rust-geloof en werk. Vooral in de prachtige provincie Loei maakt u volop kennis met het lokale leven, ontmoet u de Thai en fietst u door een niet toeristisch dorp. Een BBQ bij een Thaise boerenfamilie, op een afgelegen boerderij in het plaatsje Wang Saphung en zonder elektriciteit, maakt uw ontdekking door oost Thailand tot een bijzonder leuke en unieke ervaring.

Huurauto_noordoost_01 Huurauto_noordoost_02 Huurauto_noordoost_03

Free Wheeling – Per Huurauto op Ontdekking in de Provincie Loei

De provincie Loei (spreek uit Leuj), gelegen in noord oost Thailand aan de grens met Laos, is een van de mooiste provincies van Thailand. Deze bergachtige omgeving is uitermate geschikt voor een relaxte vakantie per huurauto. De wegen zijn overwegend uitstekend en veelal heel rustig. De meeste routes gaan dwars door diverse berggebieden met talloze (adembenemende) panorama’s. Ook heeft u volop de tijd om te stoppen bij de vele en afwisselende bezienswaardigheden die Loei u te bieden heeft. Per huurauto Loei ontdekken is een geweldig leuke ervaring in een deel van Thailand waar het lokale leven zijn eigen ritme kent!

Huurauto_noordoost_13  Huurauto_noordoost_14  Huurauto_noordoost_15

Free Wheeling – Per Huurauto Onderweg naar Chiang Mai

Deze rondreis legt met name de nadruk op de westkant van Thailand en daar bedoelen we mee de westkant waar nog niet veel toeristen komen. Vanuit Bangkok reist u via Ayuthaya naar Sukothai en vervolgens gaat u verder naar het westen. De dagen die volgen zijn een ontdekking door een niet toeristisch gebied. De wegen zijn deels heel rustig en de weg voert deels langs Birma, dwars door 2 imponerende berggebieden heen. U zult volop genieten van het nog pure karakter van Thailand en dit samen met zijn geweldige natuurschoon en vaak schitterende panorama’s maken deze reis tot een boeiende rondreis!

Huurauto-cnx01 Huurauto-cnx02  Huurauto-cnx03  Huurauto-cnx04

 

Partner willen zijn ?

Aarzel niet om contact op te nemen via ons formulier, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op !