Hoogtepunten van Bali

Bali! Een van de mooiste eilanden van de hele wereld. En alhoewel het op Bali er in de afgelopen jaren een heel stuk drukker is geworden, zijn charme heeft het niet verloren. Eenmaal op Bali geweest en je wil terug! De prachtige natuur en zijn bijzondere tempels. Zijn eigen cultuur nog steeds even sterk als ooit. Tijdens deze rondreis geniet u van tal van hoogtepunten en misschien nog wel het meest van de warmhartigheid van de bewoners op Bali!

Bali01  Bali01b  Bali02

PROGRAMMA
Dag 01 : Aankomst
Na aankomst transfer naar uw hotel in Sanur. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Dag 02 : ALAS KEDATON – VLINDERPARK – JATIHLUWIH – BEDUGUL
Vroeg in de morgen start de tour met een bezoek aan Alas Kedaton, een apenbos. Hier ziet u ook de fruit etende vliegende honden. Vervolgens bezoek naar Bali’s vlinderpark met z’n tropische vlinders in een prachtige groene omgeving. Bij Jatihluwih zijn de mooiste rijstvelden van Bali te bezichtigen. Hier zal de gids uitleggen hoe rijst wordt verbouwd. In Bedugul (1200 m) een bezoek aan het meer met een van de meest gefotografeerde tempels van Bali: de Pura Ulan Brantan. Bij Git Git maakt u een kleine wandeling naar de gelijknamige waterval.
Overnachting in Lovina.

Dag 03 : LOVINA BEACH – BANJAR
Na het ontbijt heeft u de rest van de ochtend ter vrije besteding. In de middag een bezoek aan een Boeddhistisch klooster in Banjar. In Banjar is ook een natuurlijke warmwaterbron. Hier kunt u heerlijk baden (graag zwemkleding meenemen) temidden van het groen van jungle.
Overnachting in Lovina. Optioneel in Lovina: in de vroege ochtend het bezichtingen van de dolfijnen.

Dag 04 : KINTAMANI – CANDIDASA
Ontbijt in het hotel. Vertrek naar de bergachtige omgeving van Kintamani. Bij Penelokan heeft u een prachtig uitzicht van het Batur meer, de berg Abang en de berg Batur met z’n zwarte lavavelden. In de provincie Bangli bezoekt u de Pura Kehen en via Rendang en Putung volgen we de prachtige route naar de koninklijke baden van Tirtagangga.
Overnachting in Candidasa.

Dag 05 : KLUNGKUNG – MAS – UBUD
Na het ontbijt starten we met een bezoek aan Tenganan. Dit is een authentiek Balinees dorp van voor de grote Hindoe influx in Bali. Vervolgens een bezoek aan de vleermuizengrot Goa Lawah en een bezoek aan Klungkung, eens het belangrijkste koninkrijk van Bali. Hier zijn in de oude rechtbank de klassieke wayang schilderingen te bewonderen. Nog voor Ubud een bezoek aan het plaatsje Mas, bekend om het unieke Balinese houtsnijwerk.
Overnachting in Ubud.

Day 06 : UBUD
Onbijt in het hotel. Vandaag eindigt het programma. U kunt uw reis desgewenst verlengen met enkele dagen strand of doorvliegen naar een andere bestemming. Voor meer informatie over diverse mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Bali03

Voor deze reis zijn de prijzen op aanvraag.

Bovengenoemd programma is onder voorbehoud van programma wijzigingen. Enkele programma items zijn afhankelijk van de weersomstandigheden.

 

Partner willen zijn ?

Aarzel niet om contact op te nemen via ons formulier, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op !