Gastenboek

Lees wat onze klanten over ons en onze producten schrijven!

Wij kunnen schrijven wat we willen, maar de mening van onze gasten is natuurlijk van doorslaggevend belang. Op de volgende pagina’s vindt u een overzicht van de ingevulde enquêteformulieren die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen in de afgelopen jaren, en de bijbehorende opmerkingen.

 • – Lange dagen, extra vermoeiend op dagen dat je (te) lang in de bus zit.

  + Mooie hoogtepunten, zeer vriendelijke en hulpvaardige mensen, mooie natuur.

  Familie Raadschilders, 7 maart 2019
 • Wij vonden het een fantastische ervaring met een goede en verzorgde begeleiding. Wij zijn zeer tevreden en het was boven verwachting!

  Familie Klomp, 23 februari 2019
 • Een gevarieerd en uitgebreid programma waardoor we veel dingen hebben kunnen zien en ervaren. Het was erg leuk om een kijkje te kunnen nemen in het Thaise leven!

  Het Old Chiang Khan Hotel viel ons erg tegen. Hoogtepunten waren heel duidelijk de ervaringen op de Sirila Farm; alles aan de boerderij was tot in de puntjes verzorgd, inclusief de activiteiten erbij.

  Familie Engelkes, 14 januari 2019
 • Goede afwisseling tussen natuur en bezoeken / tempels. Super ligging van de hotels; in de natuur. Mooi route. Bedankt voor alles!

  Familie van Eykeren, 16 november 2018
 • De tour liet ons veel verschillende aspecten van het niet (zo) toeristische deel van Thailand zien. Op veel plekken waren we de enige westerlingen (farang). Heel bijzonder!

  Familie van Dijk, 8 november 2018
 • De accommodatie Waan Kwai Noi viel ons wat tegen (gedateerd) en met kinderen zou een extra relax/zwembad dag tussendoor gepland mogen worden. Verder; een geweldige beleving, leuke variatie aan activiteiten en bezienswaardigheden. Wij hebben Thailand leren kennen als een zeer gastvrij en vriendelijk land met prachtige cultuur en natuur.

  Familie Witzier, 25 juli 2018
 • Een hele bijzondere vakantie in een prachtig land met mooie mensen en lekker eten! De reis is heel goed georganiseerd en onze gids was een hele bijzondere, grappige man die ook voor alternatieven kon zorgen als het nodig was. We hoefden nergens over na te denken. Zoals het in een vakantie hoort te gaan. Top!

  Familie Zoer, 24 juli 2018
 • We vonden het een fijne reis. Voor een volgende keer zou ik het programma iets rustiger maken, maar Thailand en jullie begeleiding was heel goed! Het verzorgen van de olifanten, het verblijf in Wang Saphun, fietsen in Bangkok en het heerlijke eten waren echte hoogtepunten.

  Familie Troost, 11 juli 2018
 • Het was erg leuk dat er gedurende de reis gebruik werd gemaakt van verschillende vervoersmiddelen. Draagt bij aan het ontdekken van het echte Thailand. Gids deed erg goed zijn werk en de reis was zeer goed georganiseerd. Voor herhaling vatbaar maar dan een ander deel van het land ontdekken. We hebben erg genoten en zijn nog na aan het genieten.

  Familie Walraven, 15 september 2017
 • Toy (gids) en Boy (chauffeur) hebben ons een geweldige impressie van Thailand gegeven. Wat een mooi land. En wat zijn de Thai vriendelijke mensen. Onze dochter Bo was hier een ware “celebrity”. Wij hebben genoten en gaan heerlijk afsluiten aan het strand. Dank!

  Familie ten Hoeve, 12 september 2016
 • We hebben veel moois mogen zien zoals de drijvende markt, de treinmarkt, Erawan watervallen, fietsen in Bangkok, Ayutthaya. Alles prima maar het Pung Waan Resort bij de River Kwai viel tegen, omgeving was wel heel mooi.

  Familie Vermaire, 1 september 2017
 • Uitstekend geregeld en goed verzorgd. We hebben ons geen moment druk hoeven te maken om iets, wat het een relaxte vakantie maakt. Top!

  Familie Thompson / Konings 4 mei 2019
 • We laten alles nog even op ons inwerken van de vriendelijke Thaise mensen. Een bijzonder land.

  Familie Doornbos, 18 augustus 2017
 • Veel variatie, we genieten, tempels, longmailboot, Thaise mensen, het is geweldig, interessant an avontuurlijk, Groen en “rijst” waardig. Hoogtepunten waren de Sirila Farm  (Loei), rafting, fietsen in Bangkok en in Loei, River Kwai, eigenlijk alle actieve dingen. Thum is een geweldige gids en weet super veel!

  Familie van den Akker, 10 augustus 2017
 • Prachtige reis en goed verzorgd, vooral het noord – oosten met de boerderij sprak ons aan. Verder een prima begeleiding!

  Familie Elfring 2 personen 13 augustus 2017
 • Strak georganiseerd, mooie natuur Laos, veilige auto’s en chauffeurs, vriendelijke mensen

  Familie van Kessel 4 personen (Thailand-Laos) 11 augustus 2017
 • Hele mooie ervaring, fietsen, kajakken, floating market. Kae was een supergids!

  Familie van den Assem, 9 augustus 2017
 • Alles was ronduit fantastisch en zeer goed georganiseerd. Hulde aan de gids! En de chauffeur, we hebben een hele mooie reis gehad!

  Familie Lahey 8 augustus 2017
 • Eerste week had de chauffeur de neiging van gas-rem-gas-rem te rijden en is vermoeiend. Gemeld aan de gids.

  Familie Vegt, Rozema & Slabux, 8 augustus 2017
 • Hoogtepunten vonden wij China Town, longtailboot, Grand Palace, klongs. Relatief veel onderweg, weinig tijd voor ontspanning, ook vanwege het feit dat we ‘morgens vroeg op moesten. Verder goede begeleiding van onze gids. Geweldige hulp van Rene (Oriental Travel Thailand) en zijn vrouw toen onze dochter naar het ziekenhuis moest.

  Familie Rorink 7 augustus 2017
 • Gevarieerd programma, goede service en vriendelijke mensen. Watervallen vielen tegen.

  Familie Klepper, 7 augustus 2017
 • Leuke afwisselende vakantie. Een aanrader! Fantastisch land, gastvrije fijne mensen en heerlijk eten. Hotel Bangkok goede ligging maar kwaliteit minder en hotel aan de River Kwai was matig. Hoogtepunten waren de tempels, stad, olifanten en de Sirila farm (Loei).

  Familie van Leeuwen 6 augustus 2017
 • Reis voldeed aan onze verwachtingen, afwisselend met cultuur en strand.

  Familie de Hondt 3 augustus 2017
 • Heel veel hoogtepunten, longmailboot, Tuk Tuk, Grand Palace enz. enz.

  Familie Boitelle 1 augustus 2017
 • Zeer diverse reis waarbij de natuur en de traditionele uitstappen ons het meest hebben bekoord. Hoogtepunten: olifanten, Sirila Farm Loei (uiteraard!), meer met vlot, onze gids en chauffeur. Wat tegenviel was de drijvende mark en white water rafting.

  Familie Mortier 31 juli 2017
 • Een goede mix van oude geschiedenis / recente geschiedenis (WO2). Actie: fietsen, longtailboot. Rustig en comfortabel reizen met airco. Dagen duurden lang genoeg. Veel indrukken, ook rust nemen. De zorgzaamheid en attenties. Erg fijne gids en veilig rijdende chauffeur, ook fijn! Het buffet op de 1e dag in Bangkok kon beter. Fijn dat we Thailand op deze manier hebben leren kennen.

  Familie Prins, 31 juli 2017
 • Tot op heden een prachtige reis! Fantastisch (trein, boot, Tuk Tuk). Leuke activiteiten en de afwisseling hier tussen maakten deze reis onvergetelijk. National park, longtailboot, markten en de zelfvoorzienende Sirila boerderij (Loei) plus fietstocht (Loei). Hartelijk dank!

  Familie Verstraaten 29 juli 2017
 • Hoogtepunten: tour per boot in Bangkok, super aardige gids Pong! Lokatie Koh Tao fantastisch, hele mooie huisjes en prachtig strand. Kanda Residence had geen strand, dat was een minpunt, elke dag naar ander strand. Slaapkamer van de kinderen was in een gebouw naast eigen kamer. Verder was de service, het eten en ook de locatie zelf fantastisch!

  Familie Willems 28 juli 2017
 • Leuk, leerzaam, een inkijk in het echte leven in Thailand, inclusief cultuur.

  Familie Lund van Leeuwen 28 juli 2017
 • Veel indrukken, begeleiding is heel efficiënt. Alles gaat precies op tijd en Tee geeft goed tips. Zeer goed georganiseerd. Hoogtepunten waren de klongs en Jungle Rafts,

  Familie Pasman 26 juli 2017
 • Fietsen Chiang Mai, koken Khao Sok, duiken (zelf geregeld), uitstekende gids in Bangkok. Wilde dieren spotten in Khao Sok viel tegen en boottocht duurde hier te lang. Super Azië ervaring!!

  Familie Woudman 26 juli 2017
 • Hoogtepunten: Phadtai eten met gids Nora, wandeling Khao Yai, Ayutthaya, fietsen Sirila Farm (Loei), hartelijkheid op de Sirila Farm. Volgende reis weer met Oriental Travel Thailand (wel naar ander land).

  Familie Bogers 26 juli 2017
 • Bezoek aan Loei, het echte Thailand, safari tenten en farm van de Sirila Farm in Loei en de tempel met de mozaïeken (Wat Phra Son Kaew) waren hoogtepunten. Hotel Dan Sai viel een beetje tegen, vergane glorie. Een geweldige reis en op maat gemaakt, had niet beter gekund. Peter en Gae (eigenaren Sirila farm), jullie hebben een extra dimensie gegeven aan deze reis!

  Familie van der Meijden, 25 juli 2017
 • Tochten door Bangkok met gids en fietsen met Co van Kessel, olifanten, raften en de Sirila Farm (Loei) inclusief vlotvaren en fietsen in het dorp waren hoogtepunten. Ayutthaya viel voor ons tegen. Het was een bijzondere reis met veel indrukken waarbij we een goede indruk hebben gekregen van Thailand. Nu nagenieten op Koh Tao!

  Familie Verbossen 25 juli 2017
 • We hebben van alles genoten, het was uitstekend!

  Familie Stroomer 24 juli 2017
 • Heerlijke vakantie met ontzettend lieve mensen, eten en omgeving. Een hele mooie ervaring om zeker nog eens over te doen. Hele lieve reisleider en chauffeur. Niets viel tegen.

  Familie Weidema 24 juli 2017
 • Het was een mooie route waarbij we goed verzorgd werden door de gids en chauffeur. Hierdoor hebben we op een comfortabele manier het noorden mogen ontdekken. Sukhothai, fietsen in Bangkok en de bergstammen waren onze hoogtepunten. Wiang In hotel vonden we iets minder maar wel een hele goede locatie!

  Familie Vos 24 juli 2017
 • Geweldige reis en uitstekend verzorgd! Alles was tot in de puntjes georganiseerd. Dith is een TOP gids. Alles is voor herhaling vatbaar met daarin natuurlijk een andere route maar Oriental Travel Thailand is vanaf nu ons adres!

  Familie Rensen, 23 juli 2017
 • Actieve vakantie vol leuke activiteiten. Goed begeleid door de gids die ons hielp om van alles te vinden wat we wilden (inclusief goede toiletten). We zijn gastvrij ontvangen in Thailand!

  Familie Scholtz, 21 juli 2017
 • Tot nu toe is het een geweldige vakantie die aan alle verwachtingen voldoet. Mooie hotels, goed vervoer en leuke reisleider. Verblijf op de River Kwai en de Sirila Farm (Loei) plus raften en fietsen in Loei waren hoogtepunten. Kano tocht in Bangkok was te kort en deze kano’s niet zo comfortabel. Deze reis is zeker voor herhaling vatbaar!

  Familie de Keijzer, 19 juli 2017
 • De organisatie van deze reis maakt het dat wij van deze eerste verre reis met onze 2 dochters ( 9 & 14 jaar) van het begin tot het eind hebben kunnen genieten, een groot hoogtepunt en alles tot in de puntjes geregeld! Hebben voor ons gevoel het echte Thailand kunnen proeven.

  Familie Jansen 19 juli 2017
 • Leuke vakantie van verschillende activiteiten. We hebben veel gezien op het gebied van natuur, cultuur en toeristische steden. Af en toe was het iets te lang reizen.

  Familie Otjens, 19 juli 2017
 • Wat fijn om een stukje Thailand te ontdekken dat nog niet “besmet” is door massa toerisme! Wij hebben Loei en omgeving ervaren als heel mooi, aardige mensen. Twee dagen Loei was voor ons te kort, daar komen we zeker nog eens terug! Hoogtepunten waren de Sirila Farm (Loei) en het fietsen in het dorp was leuk, vooral om te zien hoe de mensen in Loei leven. Niks viel tegen!

  Familie Monsma, 19 juli 2017
 • Alles was goed geregeld, veel informatie gekregen. We hoefden nergens lang te wachten. We willen de gids en alle andere betrokkenen hartelijk bedanken voor deze geweldige ervaring. En wat er tegenviel? Helemaal niets!

  Familie Schoonwater 18 juli 2017
 • Fantastisch! Gastvrijheid is geweldig en het land prachtig. Hoogtepunten waren de Sirila Farm (Loei), raften, markt en het million stones park!

  Familie van Gelderen, 17 juli 2017
 • Het klimaat maakt dat we minder kunnen genieten. De gids was flexibel en attent.

  Familie Kole 16 juli 2017
 • Hoogtepunten waren de watervallen, paleis Bangkok, longtailboot de Rafts en Hell fire pass. Zeer indrukwekkend en mede door de reisleider een “ontzorgde” en leerzame vakantie. Thailand heeft ons POSITIEF VERRAST!

  Family van der Velden, 16 juli 2017
 • Fantastisch geregeld, gids is reuze aardig en behulpzaam. Afwisseling van actie en rust is met een 12 jarige ook fijn. Er was zoveel indrukwekkend! De liefde in Loei (Sirila Farm), tempel Chiang Mai. Resort in the jungle lag prachtig maar was wel benauwd. En we love Toy (gids)!!

  Familie Plug, 16 juli 2017
 • Hoogtepunten: paleis, fietsen, afwisseling in vervoer zoals boot, trein tuk tuk enz. Tot op heden een top vakantie.

  Familie Huisman 15 juli 2017
 • Tot nu toe alles keurig geregeld. We hebben een super reisleider (Dith) die ons de hele reis veel informatie over alle gebruiken in Thailand geeft.

  Familie Thijssen, 15 juli 2017
 • Een heerlijk afwisselende reis van Bangkok naar de Sirila Farm (Loei) met veel bezienswaardigheden en top locaties. We hebben genoten van de gastvrijheid op de farm en de gezelligheid. Een mooie manier om ons en de kinderen te laten genieten van de schoonheden van Thailand. Dank daarvoor!

  Familie Jansen 14 juli 2017
 • Hoogtepunten Bangkok, fietsen en de Sirila Farm (Loei). Soms wat lang in de minivan. Leuk, geweldig, topreis!

  Familie Haefkens 13 juli 2017
 • Fijn om samen met de gids Bangkok te ontdekken! Ayutthaya viel ons een beetje tegen, Hoogtepunten waren fietsen in Bangkok, met openbaar vervoer door Bangkok, bezoek watervallen en het voeren aan de apen!

  Familie Lueb 11 juli 2017
 • Het was een fijne vakantie, wel vermoeiend door vroeg opstaan maar dat maken we in Koh Samui wel goed!

  Familie Jans 9 juli 2017
 • De gids was fantastisch! Hij wist veel, was erg goed in de omgang en heeft ons elke dag goed begeleidt.

  Familie Smeitink 8 juli 2017
 • Volledig overweldigend! Prachtig. En een vriendelijke gids, niets viel tegen!

  Familie Tofield 6 juli 2017
 • Een aanrader mits wat oudere kinderen. Voor ons was het nogal veel openbaar vervoer maar anderzijds maakt dit het wel avontuurlijker. Leuke en originele activiteiten.

  Familie van de Velde, 22 juli 2017
 • De reis door Thailand was een enorm avontuur. We hebben genoten van de diversiteit van het land en van alle prachtige accomodaties. De mensen zijn ontzettend vriendelijk. Het tempo van de reis ligt redelijk hoog, maar daardoor zie je heel veel in korte tijd. Niets veel tegen. Hoogtepunten waren The Float House River Kwai, longmailboot, markt op het spoor, airforce museum, fietsen (2 maal, in Bangok en in Loei), olifanten, raften, de Sirila Farm (Loei) en Wat Phra Son Kaew. Bedankt voor deze fantastische honeymoon, een onvergetelijke reis.

  Familie Hackert 20 juni 2017
 • Hoogtepunten waren de olifanten (Elephants World), The Floathouse River Kwai en de markt op het spoor. Drijvende markt is veel te toeristisch. Leuke afwisselende trip door Kanchanaburi.

  Familie van Zuilen 6 juni 2017
 • Niets viel tegen en alles heel goed geregeld!

  Familie Schroeder / Jong 28 mei 2017
 • Sukhothai, lokale markt en de weg naar Chiang Dao en Khao Yai park en heerlijk eten waren hoogtepunten. De hitte in de tent viel tegen. We hebben het goed naar ons zin gehad.

  Familie v. Zuilen, v. Loon & Meijer 26 mei 2017
 • Hoogtepunten: Fietsen in Bangkok. Paradijs Sirila Farm in Loei (wat een fijne plek) en Chiang Mai. De reis naar Chiang Mai viel tegen. Het is een ongelooflijk mooi land en wat een fijne gids!

  Familie Quaijtaal / Kaam 21 mei 2017
 • Fietsen in Bangkok, slapen aan de River Kwai en longtailboten. Niets is tegen gevallen. Een unieke ervaring en een bijzonder cultuur verschil.

  Familie Pieksma / Kaam 19 mei 2017
 • Watervallen, canyon Pai, de witte tempel en zwarte tempel, allemaal hoogtepunten. Het weer viel tegen maar daar kun je vrij weinig aan doen ;-). Mooie dagen in Pai en Chiang Rai. Veel leuke dingen gedaan, we kunnen dit aan iedereen aanraden.

  Familie Wouter / Duvera 7 mei 2017
 • Dankzij onze gids hele leuke dagen gehad! Hele goede begeleiding met respect voor privacy. Mooie beleving geweest in dit paradijs en wij komen zeker terug!

  Familie Loyen 6 mei 2017
 • Het was een supervakantie, de witte tempel, olifanten, slapen op de Sirila Farm en heerlijke lunches waren onze hoogtepunten!

  Familie Wijen 4 personen 1 mei 2017
 • De Sirila Farm in Loei, de watervallen en de jungle tour waren hoogtepunten. Niets viel tegen, de reis was heel goed en zijn tevreden met alles, bedankt!

  Familie Engels 1 mei 2017
 • We willen dit iedereen aanraden, we hebben het fantastisch gehad met een hele fijne en lieve reisleidster de ook Nederlands sprak. Ideaal voor onze 12 jarige dochter!

  Familie Lindenberg 23 april 2017
 • Goed georganiseerde rondreis met veel leuke zaken. Professionele en goed onderlegde gids en prima chauffeur. Soms ietwat vermoeiend maar dat hoort soms ook bij een rondreis als deze. Dan zie je ook wat natuurlijk ook wat. In Loei, bij de Sirila Farm, was heel speciaal en autenthiek! Volop genoten, we kunnen deze organisatie van harte aanbevelen. Dank!

  Familie Berendsen 15 april 2017
 • Prima reis, hele leuke gids. Veel gezien en genoten, niets viel tegen en alles ging op tijd. Voor herhaling vatbaar. Dank jullie wel.

  Familie Bosch 3 april 2017
 • Alles was goed. Heel veel gezien. Van de Sirila Farm tot het hoge noorden, bus, boot, trein, fiets, heel veel variatie. Minpuntje waren de files in Bangkok maar doe je niks aan. Verder heeft deze stad wel veel indruk op ons gemaakt en dat is ook van toepassing voor alle andere plaatsen die we gezien hebben!

  Familie Simons 18 maart 2017
 • Bedankt voor de goede service, fijne dagen gehad!

  Familie Janssen 17 februari 2017
 • Super vakantie, mooi indrukwekkend land. Wij adviseren iedereen om met jullie te reizen en Toy als reisleider te nemen. Ook goede en nette hotels!

  Familie Engelen – van den Berg 3 februari 2017
 • Alles was een groot hoogtepunt!

  Familie Prent – Alleman 1 februari 2017
 • Het was erg mooi en we zullen het zeker aanbevelen. Hotels waren okay, kon af en toe iets beter

  Familie Geraedts – Zeetsen 31 januari 2017
 • Niets viel tegen, leuk om alles gezien te hebben!

  Familie Kraus 30 januari 2017
 • Zeer deskundige gids en veel goede informatie!

  Familie van Tintelen 27 januari 2017
 • Geweldig verzorgd, niks op aan te merken.

  Familie de Rooij 24 januari 2017
 • Leuke introductie voor een voor ons nieuw land, goeie combinatie van rijden, bezichtigen, tempels en leuke en goed onderlegde reisleider. We love to come back!

  Familie Broeckx 17 januari
 • Hoogtepunten waren de Birma spoorlijn, diverse markten, Sukhothai, Chiang Rai nightbazar, Gouden driehoek, Doi Angkhan enz. Fietstocht vonden wij wat “tam”. Verder uitstekend bevallen, heel veel gezien, prachtig land, vooral de bergen, vreedzame mensen, grote verscheidenheid!

  Famillei Bijloo – Wijnen 11 januari 2017
 • Alles prima geregeld, gids weet waar hij het over heeft.

  Familie Lamerts 10 januari 2017
 • De afwisseling was erg goed, wij zijn erg tevreden.

  Familie de Jong 8 januari 2017
 • Drijvende markt vonden we erg toeristisch. Verder heel divers, we hebben een mooi en goede indruk van het land gekregen, alles was bijzonder!

  Familie Verschuure – Jumelet 13 januari 2017
 • Wij vinden Thailand een geweldig land met hele fijne mensen. Wij gaan zeker weer terugkomen voor een 3e keer! Wij waren ook erg blij met onze reisleidster Thum en onze chauffeur Nui. Ze hebben one heel veel over het land verteld

  Familie Roos 26 december
 • Olifanten, koken, fietsen en Grand Palace vonden wij onze hoogtepunten. Wij hebben in korte tijd veel kunnen zien en meemaken. Het programma was zeer goed georganiseerd. Gids en chauffeur altijd op tijd, heel prettig. Zeer attente gids met veel kennis, behulpzaam en gezellig.

  Familie Devilee 24 december 2016
 • Hoogtepunten waren fietsen, kayakken, longtailboot, Tuk Tuk, trein vanuit Bangkok. Drijvende markt vonden we erg toeristisch. Jammer dat sommige lunches niet warm waren. Verder hebben we een hele mooie reiservaring gehad, veel gezien en veel geleerd mede dankzij onze goede en aardige gids Nora.

  Familie de Bondt 24 december
 • De organisatie was op orde. Gids was op sommige momenten iets te aanwezig. Resorts en hotels waren goed. Thailand is schitterend!

  Familie Jagersma 22 december 2016
 • Uniek om mee te maken. Reisleider gaf veel informatie en heeft ons ook nog andere dingen laten zien die niet in het programma stonden.

  Familie Poels 15 december 2016
 • Athenthieke reis! Nauwelijks westerse toeristen in Noord – Oost Thailand. Authentieke locaties en een relaxte sfeer! Niet is tegen gevallen.

  Familie Meerendonk – Arendshorst 28 november
 • Hoogtepunten waren de Sirila Farm (Loei) en het bergmeer met vlot. De Isaan was prachtig met vriendelijke mensen. De chauffeur was kundig en de gids een heel vriendelijke dame die heel kundig was en op allerlei  manieren prima heeft geholpen.

  Familie Louws 22 november
 • Alles was goed georganiseerd en verzorgd. Een markt bezoeken is voldoende om een beter beeld te krijgen van de lokale bevolking.

  Familie Nabben – Keijzers 21 november 2016
 • Fantastisch, veel gezien, goed programma.

  Familie Groen 19 november 2016
 • Zeer goed aan te bevelen!

  Familie van der Kuijl 15 november 2016
 • Super vakantie met vriendelijke mensen.Wij voelden ons hier helemaal thuis.Wij hebben ons, zelfs in de late uurtjes, altijd welkom en veilig gevoeld. Openbaar vervoer is voor toeristen ook goed te doen. Reis heeft 100% aan onze verwachtingen gedaan!

  Familie Geneijgen – Konings 14 november 2016
 • Tempels, fietsen, Wang Saphung (Sirila Farm), Chiang Mai, Sukhothai, Loy karton feest, allemaal hoogtepunten! Baan Thung Kwiang markt viel tegen. Fantastische reis en een hele fijne gids! Super ervaring en veel gezien. Ook onze 2 zonen van 20 en 22 vonden het allemaal erg leuk!

  Familie van Amstel 10 november 2016
 • Wij vonden bijna alles prachtig zoals Hell Fire Pass, tempels, de Sirila Farm (Loei) en de verhalen van Toy (gids). Kanotocht op de River Kwai vonden wij niet zo spectaculair en ook de boottocht op de Mekong niet zo. We voelden ons meteen op ons gemak bij de gids en de chauffeur. Gaven ons de tijd om dingen te zien plus extra dingen! Toy vertelde veel en had leuke verhalen. Aan te bevelen bij vrienden en kennissen die naar Thailand willen gaan!

  Familie Peeters – Jilisen 9 november 2016
 • Hoogtepunten waren de tempels, drijvende markt, het eten. De gids heeft heel erg veel verteld, top reisleider! We hebben zoveel leuke dingen gedaan, het hele programma was leuk! We hebben een geweldige indruk gekregen en alles was goed georganiseerd, gids vriendelijk en goed geïnformeerd. We kunnen deze reis aan iedereen aanbevelen!

  Familie Wieffer – Platvoet 30 oktober 2016
 • Het eten en de ontvangst op de Sirila farm (Loei), fietsen in Wang Saphung met schooltje, rijstfabriekje, Bangkok, drijvende markt en treinmarkt waren allemaal hoogtepunten. Het was echt een ontdekking, zeer leerzaam en de gis was SUPER!

  Familie Bortels – Lannello 19 oktober 2016
 • Fantastisch land, zeer afwisselende vakantie en vriendelijke vredelievende mensen.

  Familie Koolen, 27 juli 2016
 • Bangkok was een hoogtepunt en de tent op de Sirila Farm (Loei). Belle Villa Resort viel ons tegen.

  Familie van Dijk – Banjert 10 september 2016
 • Wij kijken terug op een hele gave kennismaking met Thailand met haar cultuur, gewoonten en bevolking. We hebben erg veel gezien en gedaan, de dagen waren nuttig besteed, het waren leuke dag invullingen.

  Familie Kalkman 5 september 2016
 • Tot nu toe alles uitstekend. We hoeven zelf niets te regelen. Overal goede uitleg  van Toy die onze reisleider is, een “topper”.

  Familie Bakker – Kempers 1 september 2016
 • We hebben een fantastische tijd en zullen deze vakantie aanraden bij vrienden. Door de goede begeleiding konden we ook ons zelf snel redden.

  Familie van Diepen – Bak 27 augustus 2016
 • Uitstekend verzorgd. Complimenten voor gids Norra en de chauffeur, fantastisch hoe zij alles voor ons regelden!

  Familie Blok 17 augustus 2016
 • Alles is tot in de puntjes geregeld en je hoeft je over niets druk te maken. Dat is prettig!

  Familie Merks – Kneppers 16 augustus 2016
 • Hoogtepunt was de hele belevenis op de Sirila Farm. Van het begin tot het einde TOP. Ook Chiang Khan is een heel gezellig dorp. Makkelijk reizen, vriendelijke mensen en veel te zien.Het noord oosten vonden we super en niet zo westers toeristisch.

  Familie Soesan – Vet 13 augustus 2016
 • Fietsen met Co van Kessel en de toch per longmailboot was geweldig. Olifantenziekenhuis viel ons een beetje tegen (weinig actie). Tot nu toe een enorme belevenis. Programma zit wel erg vol, een rustdag er tussen door zou fijn zijn.

  Familie Bijlmakers, 12 augustus 2016
 • De trein van Bangkok naar Mahachai was geweldig! Ook het fietsen was ontzettend leuk. De gids (Suree) was super. Ze legde alles goed uit en gaf waardevolle tips!

  Familie Timmermans – Sam Sin, 9 augustus 2016
 • In principe is alles een nieuwe ervaring voor de eerste maal in Thailand. Het programma zit vrij strak in elkaar, met kinderen misschien iets meer tijd nemen. De eerste 2 dagen beviel de gids niet zo maar is na contact met Oriental Traval Thailand (Rene) meteen goed opgelost. Een vakantie met veel indrukken die hopelijk nog lang bij zullen blijven. Mooi land met erg vriendelijke mensen.

  Familie de Boer, 9 augustus 2016
 • Tot nu toe alles super, leuke en vriendelijke mensen!

  Familie Swinkels – Leenders 8 augustus 2016
 • Goed verzorgde reis, mooie bezichtigen, fijne gids. Veel gezien en gedaan in een korte tijd!

  Familie Janssen – Rost
 • Schitterend…… alles was een hoogtepunt.

  Familie Eerdhuijzen 7 augustus 2016
 • Mekala  River Cruise, dag met de olifanten en de River Rafts waren hoogtepunten! Zeer gevarieerd programma onder begeleiding van een lieve en geweldige gids (Thum). Ligging hotel in Bangkok was in de Islamitische wijk, vonden wij wat minder. Al met al alles top geregeld. Bedankt namens onze hele familie (15 personen).

  Familie Schoenmaker, 7 augustus 2016
 • Alles was mooi! Floating hotel super. Echte custom made reis, goede afwisseling. Echt in dienst van de klant, steeds vriendelijk en behulpzaam. Prachtige momenten en gebruik van lokaal vervoer is echt top. Ramada Riverside Hotel is wel aan wat vernieuwing toe, personeel wel heel vriendelijk.

  Familie Verbaenen, 7 augustus 2016
 • Hoogtepunten waren de Sirila Farm (tenten!), Khao Yai, tempels, Mekong rivier, fietstocht vanuit de Sirila Farm. Phu Pha Nam Resort viel tegen. Leuk om de provincie Loei gezien te hebben. Erg fijne gids en chauffeur!!

  Familie de Graaf, 3 augustus 2016
 • Actieve vakantie, tijd goed benut waaronder we veel hebben gezien. Goede hotels. Reisleider vertelde veel en was erg betrokken. Je kon hem alles vragen en was zeer ervaren, hij wist de goede momenten / plekjes. Fietsen met Co van Kessel was erg leuk. Tot nu toe is het top!

  Familie Banants, 1 augustus 2016
 • Omgeving Nong Hin, Sirila Farm Tent Camp, bedelronde monikken Chiang Khan en Neramit tempel waren hoogtepunten. Een uniek stukje Thailand gezien. De diversiteit en tours waren leuk. Bijzonder om zo weinig westerse toeristen te zien.

  Familie Wezenberg, 30 juli, 2016
 • Prima vermaakt en blijvende indruk achter gelaten!

  Familie Bieshaar, 29 juli 2016
 • Onze reisleider liet ook andere dingen zien die niet in het programma stonden, alles perfect!

  Familie Merks, 28 juli 2016
 • Fantastisch vonden wij het school bezoek in Wang Saphung (Loei), fietsen door Bangkok, Sirila Farm tenten met BBQ (Loei), keertje naar de Thaise kapper gaan en we kunnen nog wel even doorgaan. Kinderen vonden het rijden soms wel wat lang. Geweldig veel gezien en geleerd, nieuwe ervaringen, super aardige en vrolijke gids en chauffeur. Vriendelijke mensen en goed georganiseerd.

  Familie van der Horst, 29 juli 2016
 • Zeer welkom gevoel, fijne gids die veel vertelde en alles goed regelde. Leuke afwisseling in programma. Het maximale uit de tijd gehaald. Super geregeld allemaal en voor herhaling vatbaar.

  Familie Lammers – Smit, 26 juli 2016
 • Goed georganiseerd en interessant programma. Zeer attente gids!

  Familie Kruithof, 25 juli 2016
 • Veel gezien en mogen beleven. Mooie indrukwekkende en gezellige vakantie. Mogen meegenieten van de Thaise cultuur. De afwisseling in de reis maakte het ook prima. Druk programma maar ook voldoende vrije tijd en een fijne gids die de reis compleet maakte!

  Familie Vullings – Cox, 25 juli 2016
 • Thailand is en blijft hopelijk een land van gastvrijheid. Sirila Farm (Loei) was een hoogtepunt. En alles met een glimlach!

  Familie Naarding, 24 juli 2016
 • Hoogtepunten waren de Sirila Farm (Loei), raften Thai food en de vriendelijke mensen. Fijne gids (Mr. Pop) en de chauffeur rijdt heel goed. Heerlijke reis zonder zorgen, dank, goede verzorging!

  Familie van Reede, 23 juli 2016
 • Heel andere wereld, andere manier van leven en andere cultuur dan wij gewenst zijn. Mooi om te zien hoe men hier leeft!

  Familie ter Heerdt, 20 juli 2016
 • Perfecte organisatie. Ons programma bleek op de 2e dag te vol waardoor e.e.a. verschoven. Goede keus! Reisleidster was prima.

  Familie Andriessen, 20 juli 2016
 • Fietsen in Bangkok, Floathouse, Sirila Farm (Loei), safari en Doi Suthep tempel waren hoogtepunten. Mooie reis, veel gezien, aardige mensen en een fijne gids.

  Familie Lenaers, 20 juli 2016
 • Fietsen Bangkok, Lopburi, Erawan allemaal hoogtepunten. Erg mooi allemaal. Maar ook het nieuwe gedeelte van Bangkok laten zien voor de volledigheid.

  Familie Seligman, 18 juli 2016
 • Prachtig, heerlijk eten, fantastische mensen. Heel indrukwekkend. Geborgenheid en veilig gevoel.

  Familie van der Heijden
 • Speciaal, indrukwekkend. Druk programma. Veel van het land gezien en geleerd. Zeer prettige en fijne liefdevolle sfeer. Prachtige en bijzondere natuur. Super!!! Zeer verzorgde reis!

  Familie Bakker, 17 juli 2016
 • Tot nu toe alles heel goed geregeld. Ook erg leuke en mooie resorts en een super gids (Toy)

  Familie Kuijpers, 19 juli 2016
 • De vakantie is goed bevallen en het is leuk om een nieuwe cultuur te leren kennen! Activiteiten zijn leuk, mooie herinneringen aan een vriendelijk land.

  Familie Leenheer, 19 juli 2016
 • We zijn heel enthousiast over de gids, slim, bescheiden, enthousiast. Alles was perfect geregeld!

  Famile Groenveld, 16 juli 2016
 • Op de gestelde vraag wat was een hoogtepunt? Simpel, alles! Gidsen waren super.

  Familie Batstra, 14 juli 2016
 • Tot nu toe gaat alles fantastisch! Begeleiding heeft ons ontzorgd. Vriendelijk land, veel goede indrukken opgedaan. Hotel bij de River Kwai, op het water, was minder. Eten koud en onvriendelijk personeel. Hoogtepunt was fietsen in Bangkok, fietsen in Loei en verblijf in Loei (Sirila Farm), maar te kort.

  Familie Laarhoven, 14 juli 2016
 • De juist minder toeristische dingen zoals Loei en overnachting in de tent (Sirila Farm) vonden wij hoogtepunten. Dit gebied, zonder massa toerisme was door onze reisagent geadviseerd. Erg genoten!

  Familie Verbon, 13 juli 2016
 • Superleuke reis. Gids moest e.e.a. omgooien vanwege verandering in openingstijden. Alle was perfect geregeld!

  Familie Jorna, 13 juli 2016
 • Mooi, ook voor onze kinderen. Laatst 2 dagen wel wat veel in de auto gezeten en minder gezien. Maar verder fantastisch.

  Familie Rooze, 13 juli 2016
 • Super mooie reis! Wat Phra Son Kaew tempel, dag met de olifanten, Sirila Farm en omgeving (Loei) en fietsen en Bangkok waren hoogtepunten! Veel geleerd over Thailand.

  Familie Bekers, 25 juli 2016
 • We hebben een leuke informatieve reis en een geweldige reisleidster (Vicky) en chauffeur.

  Familie van der Sprong, 25 juli 2016
 • Ongelooflijke ervaring die je niet met woorden kunt omschrijven. Dit moet je zien! Ook heel veel informatie!

  Familie Driessen. 11 juli 2016
 • Veel hoogtepunten en een bijzonder reis. Wenslicht op de Sirila Farm (Loei), diner op de boot, geweldige reisleider. Wifi in Empress hotel was van matige kwaliteit,

  Familie Kopp, 10 juli 2016
 • Bangkok, Sirila Farm en andere activiteiten. FANTASTISCH!!

  Familie Brinkman, 9 juli 2016
 • Gastvrijheid en vriendelijke mensen. En 3 leuke fietstochten en boottochten. Geweldige ervaring. Eten was erg lekker. Bijzonder vriendelijke gids en chauffeur, erg veilig gereden!! Erg flexibel voor het omboeken van de nacht naar Loei. Duizend maal dank!

  Familie Diderich, 9 juli 2016
 • Prima dagen gehad!

  Familie Wijnants, 9 juli 2016
 • Mooie eerste kennismaking met Azie onder de sublieme begeleiding van gids Thum! Aparte belevenis was The Flathouse River Kwai maar echt de hemel op aarde was op de Sirila Farm, wat een warme en gastvrije familie. Speciale -dankjewel- aan onze top gids!

  Familie Roelens, 4 juli 2106
 • Zeer goed georganiseerde rondreis, veel van het land, de cultuur, omgeving, eetgewoontes, geloof etc. gezien en veel over geleerd. Fantastische vakantie.

  Familie Kolthof, 29 juni 2016
 • Erg mooie reis maar soms ging het te snel. Alles super geregeld!

  Familie van den Berg, 28 juni 2016
 • Goede begeleiding. Alles goed geregeld. Gids heeft ons veel verteld en was erg prettig in de omgang.

  Familie Victor – Margaretha, 25 juni 2016
 • Toy was een goede gids. Hoogtepunten waren Khao Yai National park, de Sirila Farm (Loei) en Ayutthaya. Het is allemaal heel goed georganiseerd en erg gastvrij. Een volgende keer zouden wij wel wat meer rust aan willen brengen, wat langer zodat we meer tijd kunnen nemen. Wij hebben de kennismaking met Thailand als super ervaren waarvoor onze dank!

  Familie van Lieshout – Meijers, 14 juni 2016
 • Relaxed, indrukwekkend, mooi!!!

  Familie Leerink, 15 mei 2016
 • Gewoon TOP. Alles wat we hadden verwacht!!

  Familie Bijlmakers – Wolthers, 10 mei 2016
 • Geweldig goed georganiseerd, alles ging op tijd, volop genoten. Dank!! Voor herhaling vatbaar.

  Familie Berkelaar, 2 mei 2016
 • Zeer kundige gids, veel geleerd. Overal welkom, vriendelijke volk. Hoogtepunten waren Grand Palace, River Kwai, olifanten, Wat Phra Doi Suthep en de Sirila Farm (Loei). Heerlijke reis, goed georganiseerd,

  Familie Drontmann 26 april 2016
 • Hoogtepunten waren olifanten fietsen ( 2x), lunch op het bergmeer me het Sirila farm Tenten Kamp.

  Familie Schreurs, 25 april 2016
 • Onvergetelijk! Bijzondere dingen gedaan en gezien. Alles was tot in de puntjes geregeld. Bijzondere hotel locaties, met name Floatinghouse (River Kwai) en Safaritent (Sirila Farm Loei). Wel iets te veel tempels en lokale markten gezien.

  Familie Vos, 23 april 2016
 • Tot nu toe leuk, iets teveel in de auto. De gids is geweldig. Is rustig en weet echt alles wat je hem vraagt, hele fijne gids!

  Familie Goederaad, 22 april 2016
 • Super goede reisleider. De oude tempels en niet toeristische route waren onze hoogtepunten.

  Familie Kuypers – van Kooperen, 19 april 2016
 • Wat Phra Son Kaew tempel vonden wij schitterend en ook de fietstocht bij de farm in Loei en de rondleiding op de Sirila Farm (Loei) is superleuk. Suree is een fijne en gezellige gids die veel weet en praat. Alles is goed geregeld. Ook de nachttrein is een leuke belevenis.

  Michael en Lieke, 3 april 2016
 • Alles was zoals we het ons hadden voorgesteld. Veel gezien, mooie tempels en goede gids. Al 3 reizen met Oriental Travel Thailand. We hebben weer genoten!

  Familie Berben – Winkelmolen, 2 april 2016
 • Gids bood niet uit zichzelf aan om met ergens te lunchen. We hebben wel met haar geluncht. Top dat we zo weinig andere toeristen zijn tegen gekomen, gaf een heel gaaf en “local” gevoel.

  Familie Hellemondt, 25 maart 2016
 • Goede begeleiding van de gids. We kwamen op plaatsen waar geen toeristen zijn. Alles is mooi en goed geregeld. Het is een prachtig land en we hebben een goede begeleiding gehad.

  Familie van der Spaan, 6 maart 2016
 • Echte aanrader om Thailand te zien!!

  Familie Schudde, 28 februari 2016
 • Fietstocht (Loei Sirila Farm) tussen de Thai was heel erg goed en ook het bezoek aan Khao Yao National Park. Prima vakantie, in het begin wel wennen aan de warmte. Vriendelijke gids en chauffeur.

  Familie Gabrielse, 24 februari 2016
 • De Sirila Farm Camping in Loei is een waar paradijsje waar we zeer hartelijk werden ontvangen en goed verzorg door alle medewerkers. Onvergetelijke en perfect georganiseerde rondreis!

  Familie van de Sande, 18 februari 2016
 • Top, prima georganiseerd!

  Familie Koster, 4 februari 2016
 • Heel indrukwekkend en interessant hoe anders deze cultuur en mensen zijn. Wij waren heel blij met onze gids Thum die ook heel goed Nederlands sprak. We vonden eigenlijk alles heel goed.

  Familie Smit – Bond 3 februari 2016
 • Khao Yai National park en de Sirila Farm in Loei waren hoogtepunten. De gids was heel kundig. We hebben alleen wat pech met het weer gehad.

  Familie de Moor, 22 januari 2016
 • Het was een geweldige ervaring met heel veel hoogtepunten en ook de gids was perfect!

  Familie Oolders – Warntjens, 10 januari 2016
 • Excellent!!! Nieuwe ervaringen en veel genoten.

  Familie Albers, 8 januari 2016
 • Een heerlijke vakantie, veel plezier, voldoende rus en een goede balans.

  Familie de Jong, 3 januari 2016

Lees het commentaar van onze gasten! >>

 

 

Opvang op de luchthaven

… voor elke klant. Wij staan voor u klaar bij aankomst!

Onze minivans

… zijn comfortabel en uitstekend onderhouden!

Onze chauffeurs

… weten de weg, en rijden allemaal onder het ‘Safety First’ motto!

Onze hotels

… zijn stuk voor stuk met zorg geselecteerd op een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding!

Onze reisleiding

…is vakkundig opgeleid en is er voor u, om de vakantie vlekkeloos te laten verlopen!