Exclusieve Villa’s

Uw droomvilla op één van de mooiste plekjes ter wereld! Deze villa’s vallen onder de exclusieve producten van Oriental Travel Thailand en bieden we aan in Thailand en Indonesië.
Alle villa’s zijn uiterst luxueus en bieden alle denkbare comfort. Bijna allemaal gelegen op wereldse plekken waarvan een aantal met een adembenemend uitzicht over land en zee. Alle villa’s hebben een privékok en manager alsmede een “housekeeping” team. Verder zijn er villa’s in alle maten, van 2 slaapkamers tot 12 slaapkamers en sommige beschikken eveneens over een fitness kamer en een “soundproofed” bioscoop.
Het spreekt voor zicht dat deze villa’s veelal een aardig prijskaartje hebben. Niettemin zijn de prijzen in sommige jaargetijden verrassend laag voor wat er wordt geboden. Bovendien zijn de prijzen per villa, dus wanneer u met vrienden en/of familie samen iets te vieren heeft en met bijvoorbeeld 10 of 12 man komt, dan wordt de prijs in veel gevallen toch wel aardig interessant.
Neem snel een kijkje en wellicht raakt u in de stemming bij het zien van deze luxe en grandioze villa’s! Dit is echt een droomvakantie!

Ons villa aanbod in Thailand  | Ons villa aanbod in Indonesië

Villa Baan Bon Khao, Phuket

baanbonkhao_main

Villa Baan Bon Khao biedt een perfecte balans tussen Thaise, Aziatische en moderne architectuur. Het wijde uitzicht over de Andaman zee is een ware verademing. Luxe gecombineerd met alle vormen van gemak zijn hier perfect in balans gebracht.
Villa informatie >>

 

 

Villa Beyond, Phuket

villa_beyond_01_mainLuxe en elegantie gaan samen in Villa Beyond! Deze 7-slaapkamer villa is een prachtige moderne architectonische combinatie van steen, hout, beton en staal gecombineerd met een schitterend uitzicht over het strand van Bang Tao en zijn omgeving.
Villa informatie >>

 

 

Villa Padma, Phuket

villa_padma_01_mainGelegen op een geweldig mooie locatie met uitzicht over de Andaman zee. Met zijn rustige ligging hoog boven de zee, en groene omgeving biedt Villa Padma een betoverende uitstraling. Hier geniet u van de vergezichten, prachtige tuin en veelal een bijzonder mooie zonsondergang.
Villa informatie >>

 

 

Villa Saan Kamala, Phuket

saankamala_main

Villa Saan kent een grootse architectuur mede door zijn spectaculaire (kathedraal) entree. Gelegen in de heuvels van Kamala geniet u vanuit elke kamer van een adembenemend uitzicht over de Andaman zee.
Villa informatie >>

 

 

Villa Sawarin, Phuket

sawarin_01_mainOogstrelende 8-slaapkamer beach front villa. Verder biedt de villa vanuit alle kamers een schitterend uitzicht en kunt u elke ochtend van een bijzondere zonsopgang genieten. Een comfortabele manier van wonen met vloeiend in elkaar overgaande in- en outdoor ruimtes.
Villa informatie >>

 

 

Villa Torcello, Phuket

torcello_01_main

Villa Torcello is niet zomaar een ruime exclusieve villa. Villa Torcello gaat nog een stukje verder en is qua sfeer en inrichting een absoluut meesterwerk. Verfijnde details volledig in balans met in- en outdoorruimtes waarvandaan u kunt genieten van een adembenemend uitzicht over de Andaman zee.
Villa informatie >>

 

Villa Wang Nam Jai, Phuket

wang_nam_jai_01_mainDeze schitterende 4 slaapkamer villa is een hoogstaand voorbeeld van moderne Thaise architectuur gecombineerd met traditionele details. De villa is uiterst sfeervol ingericht en biedt een adembenemend uitzicht over Patong en de Andaman zee.
Villa informatie >>

 

 

Villa Yang Kamala, Phuket

yangkamala_mainPrachtig gelegen in de heuvels van Kamala en met een wijds uitzicht over de Andaman zee. Een geriefelijke villa waar u zich snel thuis zal voelen. Deze villa staat in het teken en is ingericht volgens de Yin-Yang filosifie hetgeen deze plaats special maakt.
Villa informatie >>

 

 

 

 

Ons villa aanbod in Indonesië

Villa Maya Retreat, Bali

maya_mainGelegen aan de Penet rivier in een jungle achtig gebied met vele rijstplantages in de omgeving is Villa Maya Retreat en waar privé paradijs op een geweldige locatie! Als u hier logeert heeft u wel een probleem en dat is dat u hier eigenlijk nooit meer weg zou willen.
Villa informatie >>

 

 

Villa Seseh, Bali

seseh_mainGelegen op een landgoed van 2000 m2 biedt deze 5-slaapkamer villa u, met uitzicht over zee, alle comfort. Gelegen in Seseh waar het traditionele leven zich nog steeds in een lokale sfeer afspeelt.
Villa informatie >>

 

 

 

Villa Windu Asri, Bali

asri_mainVilla Windu Asri is geïnspireerd op de rijke Aziatische architectonische erfenis en bied grandeur, glamour en een uitermate vorm van luxe comfort. Met zijn 6 slaapkamers is hier een luxe verblijf gegarandeerd.
Villa informatie >>

Partner willen zijn ?

Aarzel niet om contact op te nemen via ons formulier, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op !