Complete Reizen

Complete individuele Rondreizen

rondreizen

Al onze individuele rondreizen zijn door de beste Thailand kenners met de grootste zorg samengesteld en inmiddels “corona proved”, want veiligheid staat voorop. Op onze site vindt u een uitgebreid aanbod van complete rondreizen. Deze reizen bieden veel variatie waarvan een aantal ook de ongebaande paden betreden zodat u kennis kunt maken met het nog echt pure Thailand. Daarnaast werken wij uitsluitend met zeer ervaren gidsen en stellen we op het gebied van veiligheid de hoogste eisen aan onze chauffeurs en het materiaal waarmee wordt gereden.

Natuurlijk willen we ook ons service nummer, dat u ontvangt bij uw reisbescheiden, in Thailand hierbij noemen. Want wij zijn er hier op de bestemming voor u, 24 uur per dag in het Nederlands bereikbaar voor eventuele vragen. Maar nog belangrijker is dit servicenummer bij ziekte of ongeval waardoor wij u onmiddellijk en vakkundig kunnen assisteren. Dat is nu eenmaal het grote voordeel van Nederlanders in de reiswereld die op de bestemming altijd aanwezig zijn, tegenwoordig onmisbaar, zo vinden wij want we zijn er voor u!

Een veel gestelde vraag is of u kunt afwijken van een reeds uitgewerkte rondreis zoals gepubliceerd op onze website. Dat kan! U kunt standaard rondreizen verlengen, inkorten of bepaalde dingen wijzigen zoals u dat wilt. Complete individuele rondreizen kunt u dus ook als een soort voorbeeld gebruiken om uw eigen reis helemaal naar wens samen te stellen!

Wilt u meer informatie? Stuur dan een email naar:

info@orientaltravelthailand.com

 

Partner willen zijn ?

Aarzel niet om contact op te nemen via ons formulier, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op !