Bijzondere Programma’s

Bijzondere reizen zijn karakteristieke reizen die niet altijd over de begane paden gaan. Hier maakt u deels nog kennis met het pure Thailand, het Thailand van jaren geleden. Deze reizen zijn veelal een combinatie van de bekende hoogtepunten gecombineerd met bestemmingen die nog maar weinig toeristisch zijn, maar weel bijzonder interessant. Bijvoorbeeld fietsen in een dorp waar u de enige westerling bent, een attractie voor de Thai. Ook is er bij “Bijzondere Programma’s” extra gelet op de accommodatie die vaak sfeervol en soms echt uniek is. Wel wat duurder, maar daardoor ook veel meer een echte beleving. In feite zijn we deze reizen gaan samenstellen omdat we achteraf steeds vaker hoorden dat klanten graag iets meer hadden willen betalen voor veel meer beleving. Wij begrijpen dat het in de voorbereiding soms ook een beetje moeilijk is in te schatten. Deze “Bijzondere Programma’s” helpen u wellicht op weg naar nieuwe ideeën en haalt u meer sfeer en beleving uit uw reis naar Thailand!

Wij bieden u de volgende 5 Bijzondere Programma’s aan:

Loei en de Si-Ri-La Farm (2 dagen)

Ontdek in 2 dagen tijd de provincie Loei (spreek uit Leuj) in Noord – Oost Thailand! In deze geweldig mooie, en nog niet door het massa toerisme ontdekte, provincie maakt u op 2 dagen tijd kennis met het nog pure Thailand. Fietsen door een boerendorp waarbij u een bezoek brengt aan Thaise families, een BBQ bij de boer, overnachting in een safari tent en nog veel meer. Lees hier het uitgebreide programma!

Huurauto_noordoost_12 Bijzonder-loei02 Huurauto_noordoost_07

Thailand met een glimlach, de River Kwai en wijn van KhaoYai (8 dagen)

Een geweldige combinatie! Een bezoek aan de River Kwai en genieten van Thaise wijn in Khao Yai. Ook maakt u een imponerende tocht naar Klong Suan, een van de oudste markten van Thailand en waar maar nauwelijks Westerse toeristen komen! Om er te komen nemen we een longtailboot en maken we een schitterde tocht langs velden en houten woningen. Eindpunt Klong Suan waarbij u zal worden overmeestert met een gevoel van “lang vervlogen tijden”. Via de oude hoofdstad Ayuthaya en Khorat arriveert u op de Village Farm. Een “winery” waarbij u zich in een fantastische omgeving heerlijk kunt ontspannen! Een echte aanrader dus!

Glimlach05 Glimlach04  Glimlach07

Loei en de Si-Ri-La Farm (3 dagen)

Ontdek in 3 dagen tijd de provincie Loei (spreek uit Leuj) in Noord – Oost Thailand! In deze geweldig mooie, en nog niet door het massa toerisme ontdekte, provincie maakt u op 3 dagen tijd kennis met het nog pure Thailand. Fietsen door een boerendorp waarbij u een bezoek brengt aan Thaise families, een BBQ bij de boer, overnachting in een safari tent, bezoek aan het authentieke dorp Chiang Khan en nog veel meer. Lees hier het uitgebreide programma!

Huurauto_noordoost_06 Huurauto_noordoost_05  Huurauto_noordoost_04

Thailand Village Tour (13 dagen)

Thailand Village Tour is een bijzondere reis waarbij speciaal op velerlei belangrijke details is gelet en u plaatsen bezoekt die uniek zijn. “Thailand Village Tour “ is een reis die u o.a. een kijkje geeft in het nostalgische Thailand.
Niet zomaar een reis, maar een reis voor de ware Thailand liefhebber die deels de gebaande paden wil vermijden en de geuren wil opsnuiven van het echte Azie. Ook komt men tijdens deze reis op plaatsen waar nauwelijks toeristen komen en dit in combinatie met een aantal geijkte hoogtepunten die deze reis tot een perfecte balans vormt. Verder maakt u een aantal schitterende boottochten waarbij u veelal door een uniek en niet toeristisch gebied vaart.
En wat dacht u van een fietstocht door een boerendorp waar u ‘s avonds “in the middle of nowhere” zal gaan genieten van een BBQ bij een boerenfamilie (geen aangelegde elektriciteit).
Eveneens is er met veel nadruk gelet op de hotels waar u verblijft en hebben de meeste hotels een heel speciaal karakter waar u echt van zal gaan genieten, want ook de overnachtingen horen bij deze reis een bijzondere ervaring te zijn. Dat maakt deze reis inderdaad, maar toch in redelijkheid, wel duurder. Maar zowel als het programma als de hotels/resorts alsmede andere zaken in het programma maken deze unieke reis werkelijk tot een “edelsteen” onder de rondreizen!

thailand_village_tour_26  thailand_village_tour_21  thailand_village_tour_15

Thailand-Laos Combinatie (9 dagen)

Prachtige reis die u brengt naar het niet toeristische deel van Thailand, de provincie Loei. Hier geniet u nog van het echte pure Thailand. Dit in combinatie met Laos waar u een bezoek zal brengen aan het schitterend gelegen Luang Prabang. Vervolgens vliegt u verder naar de hoofdstad Vientiane. De reis eindigt in Udon Thani (Thailand).

thailand-laos-combinatie_08  thailand-laos-combinatie_05