Road to Hua Hin

Individuele (privé) reis

Deze korte rondreis is een bijzonder leuke en enerverende manier om van Bangkok naar Hua Hin of Cha Am te reizen. Zo bezoekt u o.a. Baan Don wai waar u door een niet toeriststisch gebied een prachtige boottocht zal maken. U gaat via Rose Garden, waar u een culturele show zal bijwonen verder naar de River Kwai waar u een avontuurlijk programma te wachten staat. Vervolgens is Hua Hin het eindstation van deze korte rondreis.

NL 006 rij 1 foto 1 NL 006 rij 1 foto 2 NL 006 rij 1 foto 3

PROGRAMMA
Dag 01: Bangkok – Ban Don Wai – Rose Garden (L)
U wordt bij uw hotel opgehaald en verlaat Bangkok. De eerste stop maakt u bij de markt van Ban Don Wai welke gelegen is aan de oevers van de Tachyon River. De markt ziet er schoon en goed georganiseerd uit en staat vooral bekend om zijn “Thai sweets” en zijn vele soorten fruit. Na dit bezoek gaat u per boot verder en vaart u over de prachtige Thachin River. De tocht is heel relaxt  Bij de botanische tuinen van Rose Garden, waar u de lunch zal nuttigen, gaat u weer aan land en gaat u tevens genieten van een bijzonder kleurrijke show waarin vele aspecten van de Thaise cultuur aan bod zullen komen. In de namiddag heeft u nog de tijd om door de tuinen te wandelen of om wat uit te rusten bij het zwembad van het Rose Garden Resort.
Overnachting in het Rose Garden Resort * * * *.

Dag 02: Rose Garden – Floating market – River Kwai (O,L)
Na het ontbijt gaat u naar Damnern Saduak alwaar u een bezoek zal brengen aan de nog grootste drijvende markt van Thailand. Al varend arriveert u op de markt. Het is een kleurrijk schouwspel om te zien hoe de Thaise dames al varend hun koopwaar aan de man weten te brengen.
Vervolgens verder naar Kanchanaburi aan de River Kwai. U bezoekt het JEATH museum waar u een juiste indruk zal verkrijgen wat zich hier in de Tweede Wereld oorlog, waarbij eveneens vele Nederlanders bij zijn omgekomen, allemaal heeft afgespeeld. Daarna bezoekt u de historische “Bridge on The River Kwai”. Vervolgens gaat u verder naar Pakseng pier alwaar u de lunch zal nuttigen. Daarna gaat u aan boord van de “Death Railway Train” en maakt u een indrukwekkende, ongeveer 1 uur durende, treinrit over de dodenspoorweg. Vanuit de trein geniet u van prachtige panorama’s over de rivier. Hoogtepunt is echter het passeren van het zogenaamde “bamboe viaduct”. In de namiddag arriveert u bij uw resort en blijft er nog wat tijd over om te relaxen.
Overnachting in het Pung Waan Yai Resort * * *.

Dag 03: River Kwai (O,L)
Na het ontbijt vertrekt u naar Sanklaburi, een plaats welke dicht tegen de Birmese grens is gelegen. De weg is mooi en u zal zeker genieten van het vele groen. Bij een olifantenkamp wordt de eerste stop gemaakt en maakt u op de rug van een olifant een 1 ½ uur durende trekking door de jungle van de River  Kwai. Daarna lunch in een lokaal restaurant. Na de lunch zakt u per bamboeraft de rivier af en geniet u van de stilte en geluiden van de Thaise jungle. Ook bezoekt u een dorp van de Karen bergstam en ziet u hun gerespecteerde tempel en tevens de houten vriendschapsbrug. Nadat u bij de 3 Pagodenpas een stop heeft gemaakt gaat u weer terug naar het resort.
Overnachting in het Pung Waan Yai Resort.

Day 04: River Kwai – Hua Hin/Cha-am (B)
In de ochtend heeft u de tijd om wat te relaxen. In de middag volgt de transfer naar Cha Am, Hua Hin of Bangkok.

Bovengenoemd programma is onder voorbehoud van programma wijzigingen. Enkele programma items zijn afhankelijk van de weersomstandigheden.

 

Reissom

Vanaf € 499,– per persoon bij 2 personen (2pk)

Inclusief

  • Alle genoemde bezienswaardigheden/excursies en transfers
  • Entreegelden
  • Transport per deluxe airco minivan
  • Dagelijks ontbijt, 3 x lunch
  • Engels sprekende gids

Exclusief

  • Fooien
  • Overige uitgaven

Hoogtepunten van deze reis!

Mooie complete reis met veel bezienswaardigheden!

Routekaartje

Road to Hua Hin NL 030